lalala, jag har tråkigt, ska se på film och käka chips och dricka cola light (y'<3

HAHAHAHHAHAHAHHAHA XD
Gissa vad jag glömde berätta för er! Om min skola under veckan och dagen!!
I måndags var skolan helt okej, vi hade ingen musik så vi fick sovmorgon. Men jag kommer alltid samma tid, vare sig det är sovmorgon eller inte ^^ Jag HATAR att åka den sena bussen för den är proppfull, och alla som verkligen känner mig VET att jag är klaustrofobisk..
I alla fall så hade vi Nationella Prov på tisdagen, svenska delprov A. Snacka om att jag kände mig stressad i slutet xD
På onsdagen var det soft dag igen (y'
På torsdagen så hade vi Nationella Prov Svenska delprov C, tre timmar! Jag hade med mig godis, äpple, banan, cola ^^ äpplet och bananen ligger kvar i min väska x) Hästarna fär nog äpplet i morgon och bananen hamnar i soporna!
Och sedan så hade vi svenska, har jag för mig så vi kollade på King Lear (suger!!!) och efter skolan så hängde jag med Moa hem. Hon ville ha hjälp med lite hinder för hon ville hoppa. Och jag ville ju gärna se hur det funkar med Rosso på GARK så jag hängde givetvis med.
Allting såg bra ut, Rosso såg lite seg ut i början men sedan piggnade han till! Han bockade, sparkade bakut och hade sig, men Moa satt kvar. Och jag måste bara säga, hennes sadel är hur obekväm som helst där man sitter men den sadeln har stora knästöd och bakom typ vid låret så man sitter bra i den och ramlar inte av :D
Jag plockade fram 4 bommar, 4 sockerbitar och lade dom fyra bommarna på en rak linje med 2 meters avstånd och höjde ena sidan på bommen, typ första höjde jag högra sidan, andra bommen på vänstra.. tja ni fattar ;)
Men hon hann inte rida mycket på dom för ridskolan skulle ha lektion i ridhuset typ en kvart efter att vi plockade fram xD
Jaja, nu orkar jag inte berätta mer .. palla fredagen xP Den var ointressant och jag har inte ridit Bonni på två veckor .. DÅLIGT! eller var det en vecka? hmm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0