Bajs också -.-

Idag var jag inne typ hela dagen och varken red eller tränade någon av hästarna. Däremot fick Tindra och hennes kompis rida lite på Tindras ponny Annabel och Alice fick rida Bonni lite med, Ända sedan Tindra ramlade av Bonni så har hon inte vågat rida henne :/
Jaja, det var min dag ;) Hej då <3

Myyys <3

Igår var jag hemma från skolan.. jag hade feber och mådde inte alls bra.
Men när jag låg i soffan och kollade på tv och Tommy sa att jag skulle komma ner så sa jag att jag var tvungen att ge hästarna mat. Så jag stack ut i stallet, i bara en tröja och mjukbyxor!
Tommy tyckte att det var jättekallt ute och han kunde knappt öppna dörren utan att frysa, men för mig var det som i sommras. Varmt.
Jag tänkte att om jag ändå inte ville vara inne kunde jag lika gärna städa i lösdriften och i resten av stallet. Så det gjorde jag ^^
Jag var duktig och städade hela stallet, HALVA lösdriften (jag blev alldeles för trött för att fortsätta), tränade Humlan en stund, sedan sopade jag lite till i stallet sedan tog jag in Bonni, borstade och satte på ett träns och hoppade upp. Det hade redan börjat mörkna men jag visste att jag skulle hinna hem innan det blev mörkt om jag galopperade på två ställen..
Givetvis var det dom två ställena som Bonni vägrade gå ett steg och bråkade xP
Hon till och med stegrade (jag red barbacka)!
Iaf så fick jag henne att gå sen men jag bestämde mig för att trava istället, eftersom jag VET att jag hade fått dra överdrivet mycket i munnen för att få stopp på henne. Hon var lugn och hade fin takt, nästan hela vägen gick hon i form.. hon böjde inte speciellt mycket på nacken, men man kände verkligen att ryggen var höjd till max (a)<33
Men eftersom Bonni och jag hade två små tvistar så kom vi hem efter att det blivit mörkt x)
Sen hade jag ganska hög feber resten av kvällen XD

Sjuk :(

Alltså, så himla tråkigt att man ska vara sjuk -.-
Jag tänkte iaf komma i morgon, men vi får se hur jag mår. Jag håller tummarna för det i alla fall :)

I'm bored!!

Just nu känner jag mig helt och hållet .. sjuk ://

Jag HATAR att ta sprutor, se bara vad som händer.. Jag har superont i armen (har haft det sen jag tog sprutan) och nu får jag ont i huvudet av den.. och huvudvärkstabletter hjälper inte!!

Jag kan inte ens resa mig utan att det börjar dunka i huvudet och det känns som om mitt huvud ska sprängas -.-

Kanske blir att rida sen iaf, någonting jag har saknat .. Usch och fy för höstregnet :/ Det har regnat typ hela veckan, förutom typ i måndags och då tänkte jag att Bonni skulle få vila och jag skulle få rida på tisdag ! Men nee! Det regnade då..

Aja hejdå..

RSS 2.0