Teenage Dream..

allt känns verkligen BRA just nu. Allt går typ som på räls, helt fantastiskt!
Bonni lyssnade riktigt bra sista dagarna innan jag åkte hem, jag är på bra humör typ hela tiden, SÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖNT!
Nej, nu ska jag nog försöka fixa till en ny header och fixa bloggen lite mer så den blir lite mer uppdaterad ;)

Höglanda!

Jahopp, nu sitter man ensam i rummet på höglanda x) Jag har fått låna min kompis Emelies bredband/internet så jag kan i alla fall uppdatera snabbt.
Under veckan som varit har jag haft hopplektion, markarbete och dressyrlektion. Det har varit kalabalik på gården i fredags, KUL! Så kul att det slutade med att polisen fick komma och massa annat.
Har inte ridit Bonni ordentligt på tre dagar, och jag red inte alls igår eller idag. Inte bra. Och i morgon ska vi ha hopplektion, ooops. Men jag ska göra upp ett schema som ska följas till punkt och pricka! :) Säger vi.....
Nej, nu ska jag nog ta och kolla lite på film på datan. Undrar vilken jag ska ta.. V får se. Men jag ska försöka uppdatera lite oftare nu när jag får mitt internet. Sedan ska hela bloggen fixas i ordning med. Men det får bli när jag har tid för jag har ganska mycket att göra nu, haha xD
Byyyyeeeee!<3

Wow..

nu har det hänt lite saker här!
Jag skulle egentligen flyttat med Bonni på söndag, men nu verkar det som att jag flyttar på fredag istället. Det kommer bli en helomställning för mig då jag aldrig bott mer än en vecka ifrån familjen. Jag kommer ju förmodligen komma hem på helgerna.

RSS 2.0