Nh-träning :)

När jag gick ut i hagen idag för att hämta Bonni så lutade jag mig framåt för att dra upp ridstrumporna så kom först Ledina till mig och nosade och gosade med mig, sedan kom Bella och gjorde samma sak och sedan kom Bonni helt av sig själv. Jag behövde inte ens ropa på henne! Fatta vad glad jag blev :D
Fast innan dom kom och gosade så stannade dom en liten bit ifrån mig och väntade, som att dom bad om lov att få komma fram.
Sedan tränade jag Nh, tog dock inga bilder på det. Men ni kan få en annan.
Jag värmde upp och under tiden så tränade jag på att hon skulle stanna och backa när jag gjorde det. Blev ingen trav i den övningen idag.
Sedan fortsatte jag med att hon skulle stanna, komma och backa, gick ganska bra. Men hon kommer hellre än att hon backar.
Efter det tog jag dressyrspöt och knackade jag på alla benen och bad henne lyfta dom. Hon lyfte på tre ben utan hjälp i alla fall. Vilket jag är mer än nöjd med eftersom Bonni bara lyfte ett ben förra veckan.
När jag hade tränat klart allting så gick jag till den lilla hagen bakom huset och tränade på att longera i tremetersvolter över en bom, det gick bra i ena varvet, men inte alls i det andra varvet :/ Så det blir det träning på.
Sedan tränade jag lite buga och sedan hoppade jag upp och red lite över bommen.
I överlag så gick det ganska bra, fast vissa saker behöver finslipas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0